loader

Benvinguts a COLISEUM Els Jocs de Roma

TICKETMASTER.ES Més Informació
Coliseum


COLISEUM, Els Jocs de Roma és el gran espectacle d’acció que et farà viure intensament els Jocs de l’antiga Roma. Retrocediràs més de 2.000 anys per sentir-te com un veritable ciutadà romà assegut a les graderies del gran Coliseu per presenciar un espectacle mai vist fins ara a Barcelona.
 

A Coliseum, viurem la història de Marcus Ulpius, un legatus romà, condemnat injustament pel cònsol Domicià a l'arena del Coliseu. Marcus, haurà de lluitar i demostrar, no només la seva habilitat amb l'espasa, sinó també la seva inocència, davant de l'emperador Titus i tota la plebs romana. Per aconseguir-ho comptarà amb valuosos aliats vinguts d'Alexandria,  però també amb cruels enemics que utilitzaran vils estratagemes per matar-lo.

Per començar els jocs, viuràs l’escenificació de la Batalla d’Emporion amb més de 100 actors en escena, cavalls, foc i bigues romanes. Una vegada superada la batalla, en Marcus, el nostre protagonista haurà d’enfrontar-se al gran gegant Porfirió per aconseguir la preuada espasa d’Hèrcules. Abans però haurà fet acte de presència la gran comitiva de la Reina Cleòpatra d’Alexandria amb les seves ballarines i els espectaculars i visuals domadors de foc. Aquest només és el principi d’un espectacle sense precedents que us farà vibrar i emocionar. Si voleu saber què més hi podreu trobar feu click a: Els Jocs.
 

Però l’espectacle no és només una successió de proves i jocs. COLISEUM, té un interessant guió ple de girs argumentals, sorpreses i traicions. Tot això farà que t’emocionis amb tot allò que li succeirà al nostre protagonista. Serem testimonis d’una història d’amor, de les proeses del nostre protagonista ajudat pel seu cavall i el seu mentor, de la rivalitat entre Marcus i Corneli Fusc o del malèfic pla que el cònsol Domicià portarà a terme durant els jocs. Tot això i molt més farà que visquis aquest espectacle com si d’una veritable pel·lícula en directe es tractés.
 

Un dels punts culminants de l’espectacle és la CARRERA DE QUADRIGUES. Una carrera on hi participaran 12 cavalls que tiraran de tres carros romans. Una carrera que fa més de 40 anys que no s’escenifica a Espanya i que podràs tornar a veure el 4 d’Octubre a Barcelona.
 

Coliseum, comptarà amb una banda sonora pròpia que ha estat dirigida pel guardonat compositor Marc Timón. L’enregistrament ha comptat amb més de 120 músics, una coral i una vocal solista étnica. Més infomació a: Banda Sonora.
 

L’espectacle ha estat ideat i dirigit per Drakònia. Companyia catalana especialitzada en espectacles d’acció i líder en el seu sector a Espanya i França. 

Trailer


Teaser Trailer

Banda Sonora

Coliseum compta amb una Banda Sonora pròpia dirigida i orquestrada per Marc Timón. Guanyador del premi Jerry Goldsmith 2013 a la millor banda sonora.

La música de l’espectacle ha estat enregistrada per la GIOrquestra a l'Auditori de Girona amb més de 120 músics. També ha comptat amb la coral Arsinnova i instruments ètnics amb Xavi Lozano.

Gràcies al mestratge de Timón, s’ha aconseguit un so únic per l’espectacle. Una música que ens transportarà a l’antiga roma i ens farà sentir moltes emocions.

La Banda Sonora podrà adquirir-se físicament en un CD edició especial que estarà a la venta al mateix Palau Sant Jordi el dia de l’espectacle.

 La seva passió per l’art, les lletres i el coneixement el porten a llicenciar-se en Periodisme el 2002 i en Composició el 2006 a la prestigiosa Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb la qualificació de Matrícula d’Honor assolida pels projectes composats el darrer any de la seva carrera. Estudià composició i orquestració amb mestres com Albert Guinovart i Manel Camp i film scoring i tecnologia musical amb Arnau Bataller, entre d’altres. També posseix el títol de professor de piano clàssic i ha rebut masterclass de piano modern i teclats. Els coneixements en llenguatge audiovisual adquirits a Periodisme constitueixen el complement ideal per a treballar eficaçment en el món de l’aplicació de la música a la imatge. 

PREMI INTERNACIONAL "JERRY GOLDSMITH AWARD 2013" 
per la banda sonora de "El pequeño mago"

 PREMI INTERNACIONAL "JERRY GOLDSMITH AWARD 2010"
per "Witches"

COLISEUM, Els Jocs de Roma

1 - Marcus Octavius Ulpius.
2 - Roman Fanfare.
3 - The Emperor's Entourage.
4 - Domicianus and Titus.
5 - The tribes.
6 - The Exotic dances from Egypt.
7 - The Battle of Emporion.
8 - Cleopatra's Theme.
9 - Hercules Sword.
10 - Porphyrion The Giant.
11 - Gladiator's destiny.
12 - Mehara The Horse.
13 - Domicianus treason.
14 - The last combat.

La GIO és l’orquestra simfònica de les comarques gironines dirigida per Marcel Sabaté i formada per músics de primer nivell, que va néixer amb l’objectiu d’omplir un buit musical a la província i convertir-se en la seva orquestra de referència.

Fidel al seu lema “Música en Majúscules”, és una orquestra versàtil que ofereix música de qualitat oberta a tots els estils i compta amb la col·laboració de prestigiosos solistes en els seus concerts.
Des de la seva presentació el 5 de febrer de 2012 ha rebut excel·lents crítiques en tots els concerts de la seva programació estable a l’Auditori de Girona on ha comptat amb la col·laboració dels solistes Lluís Claret, Alba Ventura, Mireia Farrés, Albert Guinovart, Nina, Vicens Prats, Gemma Coma Alabert i Jordi Molina. 

És també l’orquestra del Festival Jardins Palau Reial de Pedralbes on va inaugurar el festival el 2013 acompanayant a Josep Carreras i el 2014 a la cantant Buika. Amb la banda sonora de Coliseum, la GIO inicia oficialment el seu projecte d’oferir serveis integrals d’enregistrament de música per a projectes àudiovisuals.

Informació

TITOL
COLISEUM, Els Jocs de Roma


PRODUCCIÓ
Drakònia

DIA
4 Octubre de 2014.


HORA
 20h


LLOC
Palau Sant Jordi (Barcelona).

DURADA
1h 45min.


PREU
Entrades desde 19€.
Descomptes i packs disponibles.
Seients numerats.

VENDA ENTRADES 

TICKETMASTER.ES

FAQS

QUANT DURA L'ESPECTACLE?
La Durada de l'espectacle és d'1h 45min aproximadament.

NO PUC VENIR EL 4 D'OCTUBRE, PODRÉ VEURE L'ESPECTACLE UN ALTRE DIA?
No. Actualment Coliseum, els Jocs de Roma, només es representarà en una sola funció a les 20h del vespre, el 4 d'Octubre de 2014 al Palau Sant Jordi de Barcelona. 

L'ESPECTACLE ÉS APTE PER NENS?
I tant! Tot i ser un espectacle d'acció, les accions violentes es presenten sempre amb la major suavitat possible. Els combats amb armes són només una part de l'espectacle, que també compta amb danses, espectacle de foc, carreres de carros, habilitats a cavall i molt més.

QUANT COSTEN LES ENTRADES?
El preu de les entrades oscil·la entre els 19,50€ a la grada superior i els 45€ a la grada extensible més propera a l'arena. També existeix l'entrada VIP, amb la qual s'ofereix una bossa de merchandising i una visita al backstage després de l'espectacle per conèixer actors i cavalls.

HI HA ALGUN DESCOMPTE EN EL PREU DE LES ENTRADES?
Si. Hi ha diferents descomptes que podreu trobar a ticketmaster.es. Des d'un pack familiar amb un 25% de descompte fins a descomptes pels socis de ticketmaster. Entrades a ticketmaster.es.

EN QUIN IDIOMA ÉS L'ESPECTACLE?
En Català.

 

Col·laboradors

Coliseum compta amb un gran nombre de col·laboradors que participen a l'espectacle i que fan que aquest gran espectacle sigui possible.

BARCINO ORIENS

Grup de Reconstrucció i Divulgació Històrica

Manaies de Blanes

Grup de recreació histórica de la V Legio Macedónica.

Legionaris de Iesso

Legió romana de Iesso.

Arquers Poligaris

Som un club de tir amb arc fundat l’any 2002 que practiquem, bàsicament, la modalitat de bosc 3D, tot i que disposem d’una amplia zona d’entrenament apta per practicar qualsevol altre modalitat de tir amb arc.

CrèditsCOLISEUM, Els Jocs de Roma

Direcció artística - Cesc Martinell i Mireia Blasco
Producció - Drakònia
Producció executiva - Josep Sucarrats

ELENC
Marcus Ulpius - Roger Salvany
Domicià - Isidre Montserrat
Titus - Joan Massotkleiner
Cleopatra - Ivana Miño
Corneli - Guillem Fernàndez-Valls
Presentador - Albert Muntanyola
Caius - Jep Barceló
Gaius Sabinus - Dani Claramunt
Esclau - Dani Vallecillos

Director d'Actors - Gerard Iravedra
Coreografies de Combat - Cesc Martinell
Compositor B.S.O - Marc Timón
Carruatges - Carruatges Pujades
Escenografia - Eduard Alsina
Disseny de Llums - Lluís Martí
So directe - Carles Martínez
Assessorament històric - Santiago Posteguillo
Assessorament linguístic - David Prats

ESPECTACLE DE FOC
L'Armée des Maures


 GENETS
Josep Sucarrats - Eduard Alsina - David Gonzàlez - Marc Vernet - Silvia Quera - Narcís Rigall - Mireia Blasco.

ACTORS ESPECIALISTES 
Joan Casademont - Marcos Fernández - Gemma Alsina - Aniol Batallé - Miquel Cabruja - Anna Perpiñà - Lidia Guil -  Roger Pey - Salvador Alba - Tor Marclay - Iram Almaguel

BALLARINES
Mireia Brynhild - Sara Martínez - Esther Samaêh - Teresa Mondéjar - Rosa García - Vanesa Aishkat - Verónica Sala - Sandra Musk - Patrícia López - Sahra Mahir - Rachel Moon - Sandra Ballester - Anna Macià.

ENREGISTRAMENT DE SO
GIOrquestra - ARSinNova Cor de Cambra - Xavi Lozano - Auditori de Girona - Estudis 44.1 - Priscilla Hernández (veu solista).

MAQUILLADORA
Laia Segura
Paco García
Mireia Congost


PRÓTESIS
David Chapanoff

PROPS
Jafet Leonardo
La Cámara del Alquimista

 


LLUM I SO
Albadalejo 

FOTÒGRAFS
Dugudun, Xavier Llop, Oscar Araujo

EQUIP DE GRAVACIÓ AUDIOVISUAL
Joan Martínez
Nuri Aguilar
D2Visual

VEU EN OFF
Josep Jarque

COL·LABORADORS
Barcino Oriens
Manaies de Blanes
Arquers Poligaris

SERVEI VETERINARI
Pere Plana

AGRAÏMENTS
Hípica Bosquerós

WEBMASTER
Marcos Fernández

Premsa

Coliseum, Els Jocs de Roma
Palau Sant Jordi 
4 d'Octubre
20h (Única funció)
Durada: 2h.
Tots els públics.
Venda entrades: Ticketmaster.es

Marketing i Comunicació
Clapevents

C/Diputació 286 (Barcelona)
654 364192 / 934 84 92 40
www.clapevents.es